Saturday, October 2, 2010

Anda silap~ ngeeeee

sebelum nie aku pernah tulis entry pasal anak² buah aku. ada jak baby born, aku mesti akan buat entry baru. tp kat dlm fb ada yg ingat tu baby aku. kekeke. Sory la ya kengkawan. anda telah tertipu. ok, bukan aku sengaja mau tipu pun. huhu. aku cuma excited sebab tahun ni jak aku dapat 4 baby. opsss..! not my own baby. tp my nephew n niche la.

aritu aku masukkan pic ni kat album fb. suma orang ingat ni muka aku. hehehe. ni kakak aku la. bukan kembar pun. tp dah adik beradik kan. 1 acuan plak tu. so ramai ingat yg baring tu aku. haha. smpi rmi yg komen kat fb. kikiki..sory ye kengkawan.

tgk la komen² kawan² nie. silap orang daa...


ni Husna anak abg aku. pun orang ingat anak aku. cemana plak dlm setahun aku leh beranak manyak kali neh..aduh..pic ni pun dlm album yg sama gak ngan pic atas.


mereka tertipu lagi.kekeke..


p/s: tunggu turn aku lak dpt baby. =)

11 comments:

  1. lol! akak yg jauh nie pun tau Atie x kahwin lg & x pernah beranak pun. hahaha!

    anyway, kahwin nanti jgn lupa jemput ye, adinda? ;)

    ReplyDelete
  2. kekeke..diorang kawan² lama yg dah lama x jumpa.. nasib baik ada fb, leh contact balik. tu yg diorang ingat tu anak atie..hha

    uik..musti bg jemput akak..hehe..wajib punyer..heheh

    ReplyDelete
  3. tunggu aku kawen dulu, baru ko kawen. ko jadi macik untuk anak-anak ku lagi aaa! :'))

    ReplyDelete
  4. ehh tu bukan anak kita...ehhh silap keh keh keh :p

    ReplyDelete
  5. hahaha~~ ingat tadi anakmu~~huhhuu..

    ReplyDelete
  6. hahaha..anak kamu jugak tu..anak buah..ekekeke :P

    ReplyDelete
  7. heheh comel nye ank buah..bile la sy nk dpt ank buah gak ni...geram btul ngn baby2 ni..acik amik gambar ank org jer..ank sendiri bile ntah ek...ank atie bile lak??hehe

    ReplyDelete
  8. hahaha...klako la akak nih:))

    ReplyDelete
  9. @epal: hehe..buleh bah..ingat cincin berlian jak la..kekeke..

    @izman: keh keh keh..anak kita dlm perut lagi nie man..gigi belum tumbuh..hahaha

    @suichi: hehehe..ramai ingat tu anakku..

    @budak_nakal:iya betul tu..anak saya jugk sumanya..=)

    @haidi: nti ada rezeki kamu pun buleh dpt anak buah jgk. =)..x kawen lagi camana mau ada anak sendiri..huhu

    @puty: hahaha..apo yg klako tu puty?

    ReplyDelete
  10. Tggu kahwin dulu baru dpt baby k..hahak

    ReplyDelete
  11. fndrocka: uik..musti la..kalo x kawen laginti lain jadiny..hoho..

    ReplyDelete

Semoga hari ini lebih baik dari semalam~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan link kamu ye. =)