Thursday, October 20, 2011

al-kisah Qawiem~

salam..

hari tu masa ikut training 1citizen, kitorang suma kena buat portfolio. ehm. rubric suma ada. silap haribulan kalo terpilih bleh menang. cewah. tapi 2 minggu je masa yang di bagi start hari 1st trainig. so, banyak masa terbuang kat kundasang. yelah, bila dah jumpa kengkawan, bila dah happy-happy, kompom-kompom la i tak pedulik pasal portfolio ye tak. last dah kena submit portfolio plak 17hb oct aritu. aiya. nak kata takde masa, yaa memang takde. huhu. mana taknya, 13-15hb tu aku g kk. so, tak sentuh lagi portfolio nih. 16hb tu plak gi hantar kakak balik semporna. pon tak sentuh lagi portfolio nih. 17hb tu la baru gigih aku nak edit sana sini. so, hasilnya tidak la memberangsangkan sangat. huhu. cukup makan aje lah.

video
al-kisah Qawiem. 
Qawiem sebagai hero dalam video clip aku. haha.

enjoy the video. ngee~

No comments:

Post a Comment

Semoga hari ini lebih baik dari semalam~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan link kamu ye. =)