Thursday, November 13, 2014

1st GiveAway By Anamizu




Assalamualaikum.

Lama tak join GA. Dan tak pernah menang pun kalo join. hee..bukan rezeki.
so kalini nak join 1st GA dari Cik Ana. senang je nak join. ikut je syarat-syarat yang cik Ana bagi tu.

SYARAT-SYARAT:
1.Follow blog aku ni (ana-mizu.blogspot.com) - Done. lama dah. haha
2.Copy paste banner GA dan backlink kat entry ni. - Done!
3.Tempek je link entry engkorang kat ruangan komen entry ni SAHAJA. -Jap lagi. nak siapkan entry dulu..Done!
4.Wajib follow semua para penaja GiveAway ni. - Done!
5.Done. Senang je kan? - Memang senang..hehehe
6.GiveAway ni tamat pada 12 pm 28 November 2014. - Sempat lagi nie...:P 

So, done sema syarat. :)

tinggal nak tempek link je kat ruangan komen cik Ana.
Tahniah Cik Ana sebab berjaya buat 1st GA dengan jayanya.. hehe..

9 comments:

  1. hai atie! lama x kemari.. apa kbr atie & Ammaar? moga sehat2 hendaknya hehe.. TQ sudi join GA ana.. inshaAllah moga2 bertuah kalini utk baby Ammaar hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai ana..hehe.. terbizi plak sebulan 2 nie..haha.. ammar bebaru ni cirit birit tapi alhamdulillah dah sihat dah.. tu la.. manatau tuah ammaar plak kali ni.ahhaa..

      Delete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi cik Hani.. :) tq sudi blogwalking. kompom serbu punya.. :)

      semoga cik Hani pun sentiasa sihat & dimurahkan rezeki selalu...amin

      Delete
  3. cik belbel start bw segmen ana mizu :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/assalamualaikum-klik-banner-dan-join.html

    ReplyDelete
  4. segmen yg sama :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/nah-1st-giveaway-by-anamizu.html

    ReplyDelete
  5. hyi..Khaty BW sambil mengeratkan ukhuwah..
    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama..dan follow (^_^)

    ReplyDelete

Semoga hari ini lebih baik dari semalam~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan link kamu ye. =)