Tuesday, September 11, 2012

"Curi-Curi Suka" Giveaway!

Assalamualaikum.

ada masa 30 minit lagi untuk buat 1 entry sebelum waktu lunch. terasa terpanggil untuk join "Curi-Curi Suka" Giveaway! dari abg eq.  :) 

ala. bukan susah mana pon. buat je 1 entry pasal giveaway ni. kot² la jadi insan bertuah dan menang novel "Curi-Curi Suka" tu kan. cam best je novel tu.


Title: Curi-Curi Suka
Author: Liyana Zahim
Genre: Love


PRIZE DETAILS:
PRIZE x 2:   
Winners will receive book "Curi-Curi Suka" by Liyana Zahim + EZ Fridge Magnet (Limited Edition)
PRIZE x 10:  
Winners will receive EZ Fridge Magnet (Limited Edition)

Tarikh Luput : 16 September 2012 (Hari Malaysia!), 11:59pm

sekian. 

8 comments:

  1. Salam... :)
    Jaja dari segmen yang sama..Jaja dah follow awak,mai la follow Jaja balik.. ^_^
    jemput join GIVEAWAY Jaja..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    jom join TEAM kami jugak..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam jaja..

      sory2, baru dapat reply..bz sgt tak sempat nak reply..haish..ngalahkan PM la pulak. hehe..

      insya Allah nanti atie join giveaway jaja ye..sempat lagi ke ni..

      Delete
  2. Replies
    1. thanks dear.. :)dapat menang button limited edition pun jadila. hehe

      Delete
  3. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama done follow sini...:)

    ReplyDelete
  4. TAhniah dik nun, memang juga yer...Tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank dear..! menang button tu pun syukur alhamdulillah..tak pernah2 menang giveaway..heheh

      Delete

Semoga hari ini lebih baik dari semalam~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan link kamu ye. =)