Tuesday, May 3, 2011

kek 3 rasa~

cheese, moist chocolate, durian cheese cake~

nyaman gila dapat makan 3 kek nih. ni besday kek untuk abang ipar aku yang sambut kat Taman Bukit Tawau tu. bini dia buat cheese n moist chocolate cake. durian cheese cake tu dibantu oleh epalejau. aku?? kan aku dah cakap, aku tukang makan jek. hehehehe.

rasanya camana? sangat pure ok! nak order? hehe, c kecik tu belum nak komitmen amik tempahan. dan paling tak bleh belah, dia suruh aku yang buat kalo ada tempahan.. adoi. tiap kali dia kata macam tu, tiap kali tu jugak la mata aku berat carik bantal. nguah nguah nguah~~~


12 comments:

  1. kau mau makan jak ah? nda buleh! lepas ni kalau mau makan, buat sendiri..kekeke!!

    aku suh ko buat bisnes, ko nda mau.. suruh aku, mmg la aku pun nda mau. hahaha..

    ReplyDelete
  2. gagagaga..!!

    ko suruh aku wat coklat masakan pun aku malas. ahahha

    ReplyDelete
  3. Erkk..terliur surie nengok 3 kek tu..
    Pe lagi atie, g la blaja..mana tau leh bukak bisnes kek online ke kan?

    ReplyDelete
  4. hehe. sedap tu surie...

    dah tngk dah adik n kakak buat. tpi nak wat sendiri tu mcm takde mood jek. kalu makannye no.1. hhaha

    mmg plan nak wat mcm tu. tp kena kumpul semangat dulu baru nak amik tempahan. hehehe

    ReplyDelete
  5. baca TAJUK entry, ingatkan kek buatan tgn atie. citt podaaaahh. kekeke

    ReplyDelete
  6. tini: heehehe. atie tau melantak jek ni. nak wat tu, kena kumpul semangat banyak².hahaha.

    ReplyDelete
  7. Dzul: ade lagi ko ni. ingatkan mane menghilang. huhu.

    ReplyDelete
  8. Atie, bila nak rajin masak nie? asyik malas je! :P

    ReplyDelete
  9. hehehe.. ada orang bleh di harap, jadi malas plak nak masak. hihi.

    ReplyDelete
  10. huhu,singgah la www.taknakgemuk.com ..=D
    lame tol tak bertegur..haha

    ReplyDelete

Semoga hari ini lebih baik dari semalam~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan link kamu ye. =)