Friday, August 7, 2009

ISI MINYAK KAT PETRONAS DAPAT DUIT,SHOPPING DAPAT DUIT!!

BENAR-BENAR REALITI!

Alamilah Satu Pendapatan Luar Biasa Hebat, Melalui Program Perniagaan Yang Bertaraf Profesional. Sertai Dengan Rasa Lebih Selamat..Dan Mulakan Kehidupan Lebih Berkualiti Selepas Ini!Sekiranya, Anda Tercari-Cari, Bagaimanakah Cara Menambah Pendapatan, Kini Anda Telah Jumpai. Satu Formula Yang Benar-Benar Berkesan. Anda Sedia? Apa tunggu lagi..Jom Sertai Kami..


BENAR BENAR REALITI!
Isi Minyak PETRONAS dapat duit,Shopping kat GIANT KAMDAR MYDIN dapat duit,BISNES TERBARU meledak di MALAYSIA.http://www.svr2u.net/atieabid

Sistem ganjaran bagi setiap perbelanjaan sudah lama diamalkan, tetapi kini sesuai dengan peredaran zaman buat pertama kali, setiap sen yang anda belanjakan, akan menerima ganjaran dalam bentuk RM selain itu anda juga berpeluang menjana pendapatan sampingan sehingga

RM50,000 setiap bulan!

MODAL RENDAH, UNTUNG MAKSIMA!Anda boleh berbelanja di mana-mana merchant yang diiktiraf oleh SVR di seluruh negara, dengan menikmati diskaun/rebate tertentu. Hadiah-hadiah juga disediakan dari masa ke semasa. Merchant yang sudahpun menjadi tumpuan ialah stesen PETRONAS!. Kad khas dipanggil GIFT KAD dan sedang diedarkan kepada ahli-ahli SVR yang sudah aktif (berbayar).


MERCHANTS YANG SUDAH MENYERTAI SEKARANG ADALAH GIANT,KAMDAR DAN DALAM PROSES KEMUNGKINAN MYDIN SERTA TESCO.Kami dengan bangganya ingin menawarkan kepada anda satu program hebat yang bakal mengubah masa depan anda. Program yang julung-julung kali anda temui dan tidak wajar dilepaskan. Tidak kira siapa anda ? Golongan korporat, ahli politik, kakitangan kerajaan, swasta, petani, nelayan, peneroka felda, pekerja industri, mahasiwa, penganggur atau apa jua pekerjaan yang anda lakukan sekarang ... namun sudah pasti anda menggunakan MINYAK PETROL atau DIESEL sebagai nadi kehidupan. Persoalannya, pernahkan anda mendapat ganjaran atau komisyen atas perbelanjaan yang anda keluarkan untuk membeli minyak di mana-mana steysen selama ini?. Bayangkan anda hanya menggunakan RM300 sebulan. Berapakah jumlah wang yang anda belanjakan dalam tempoh 1o tahun sahaja?. Bayangkan RM300 X 12 Bulan X 10 Tahun?. Maknanya anda telah mengeluarkan perbelanjaan sebanyak RM36,000 bukan !! Pernahkah anda mendapat sebarang ganjaran daripada syarikat minyak terbabit selama ini?. Atau pun sebarang komisyen bila anda mengajak rakan-rakan anda menggunakan minyak jenama syarikat terbabit?. Maknanya masuk minyak dan keluar duit. Jangan risau, kini kami menawarkan kepada anda satu projek hebat dimana anda beli minyak anda dapat wang !! Orang lain beli minyak juga anda dapat wang !! Malah, anda perkenalkan program ini dan mengajak mereka menjadi pengguna yang bijak anda juga bakal mendapat wang yang cukup lumayan setiap hari malah setiap bulan. Tapi bagaimanakah caranya?. Dengan menggunakan kad terbaru ini, bermakna anda berpeluang menjadi JUTAWAN sekarang !!


Apakah Beza GIFT CARD SVR Dengan Kad Mesra

Anda akan diberikan MATA GANJARAN atas setiap pembelian minyak yang anda lakukan di mana-mana stesyen minyak PETRONAS di seluruh negara dengan menggunakan KAD MESRA. Malah, anda juga ditawarkan berbagai-bagai ganjaran untuk menukar balik mata ganjaran tersebut (Redeem Point). Maknanya anda layak mendapatkan berbagai-bagai tawaran barangan yang menarik. Namun, harus diingat KAD MESRA ini hanyalah digunakan untuk diri anda sendiri . Malah anda TIDAK DAPAT apa-apa keuntungan bila memperkenalkan kad itu kepada rakan-rakan anda. Apatah lagi jika mereka membeli minyak, anda tidak akan dibayar apa-apa GANJARAN DAN INSENTIF langsung. Maka itulah kami ingin menawarkan satu PROGRAM KHAS untuk anda. Di mana anda menggunakan kad petronas, membeli minyak, mendapat mata ganjaran dan mendapat pula insentif lumayan bila memperkenalkan kepada rakan-rakan anda. Malah, anda juga mendapat pendapatan menakjubkan jika pengguna di bawah kumpulan anda semakin membesar. Program ini adalah usahasama SVR International Sdn. Bhd (70% Saham) yang beribu pejabat di Puchong Selangor dengan Koperasi Pengguna Malaysia Berhad (30% Saham) dengan kerjasama pihak PETRONAS sendiri. Ini bermakna program ini adalah disokong dan dipantau oleh pihak kerajaan. Justeru itu, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Sila daftar segera untuk berada di kelompok terawal yang bakal menempa kejayaan dalam program terhebat ini. Anda juga masih boleh menggunakan kad MESRA selepas membuat bayaran menggunakan kad ini. Makanya, anda bakal mendapat kedua-dua keuntungan serentak seperti apa yang ditawarkan oleh pihak Petronas.

Program SVR Meletup Selepas Pelancaran Rasmi

Majlis pelancaran program hebat ini telah pun disempuranakan oleh Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob ketika sambutan Hari Pengguna Peringkat Kebangsaan di Kuantan Sabtu (25 Julai) lalu. Turut hadir semasa pelancaran itu ialah Dato' Mohd Firdaus Abdullah (Penasihat SVR), Encik Mohd Raflee Md Yassin (Pengarah Eksekutif SVR) serta wakil merchant berkaitan seperti dari Kamdar, Giant dan lain-lain lagi. Gimik pelancaran pada hari tersebut, bila menteri terbabit telah ditawarkan kad ganjaran yang tertera nama khas beliau. Gerai promosi SVR telah dikunjungi oleh orang ramai yang tidak sabar-sabar untuk menjadi pengguna kad yang ditawarkan. Disamping itu juga SVR telah mengadakan prebiu program ini di Hotel Vistana Kuantan dua malam berturut-turut iaitu pada 24 dan 25 Julai. Dengan bayaran keahlian SVR serendah RM168 (Sem M'sia) dan RM180 (Sabah & Sarawak) anda akan ditawarkan tiga kad SVR iaitu GIFT CARD (Link dengan SmartPay Petronas), Kad Membeli Belah (Privilege Gold Card) dan Kad Kesihatan (Bio Energy Card).
Pelancaran program SVR telah disempurnakan oleh Menteri Perdagangan
Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob
di Sambutan Hari Pengguna Peringkat Kebangsaan, di Kuantan (25 Julai)Bukti, orang ramai berasak-asak menyerbu ke gerai SVR untuk mendaftar
sebagai pengguna yang bijak "beli minyak & Shooping tapi anda dapat duit"


Antara muka orang ramai yang telah hadir mendengar sesi taklimat dan prebiu usahawan SVR di Hotel Vistana Kuantan 24 Juali 2009 laluKebaikan Menggunakan Kad Gift Card Svr (link with smartpay Petronas)

Perbezaan ketara antara kad GIFT SVR(link witg smartpay petronas)dengan lain-lain seperti Real Reward, Mesra, Bonus Link dan sebagainya ialah dari segi faedah yang ditawarkan. Kad-kad berkenaan hanya digunakan untuk individu, dan anda diberikan ganjaran kemudian boleh ditukarkan (Redeem Point) dengan barangan seperti payung, t-shirt, minyak enjin serta lain-lain barangan lagi. Tetapi, anda tidak mendapat apa-apa ganjaran bila mempromosikan kad berkenaan kepada rakan-rakan anda. Apatah lagi, jika mereka menggunakan kad tersebut. Berbeza dengan Gift Card SVR ini, disamping anda boleh menggunakan seperti kad kredit anda juga akan dibayar ganjaran antara RM30 hingga RM60 satu kad setiap kali diperkenalkan kepada rakan-rakan anda. Itu belum termasuk lagi dengan insentif lain bila rakan-rakan anda pula memperkenalkan kad ini kepada orang lain. Semakin ramai pengguna kad ini, maka semakin banyak ganjaran yang anda terima. Bayangkan jika mereka menggunakan kad tersebut untuk mengisi minyak setiap hari?. Seramai mana pengguna yang berada didalam kumpulan anda, maka anda akan diberikan rebate tunai dalam bentuk RM oleh SVR antara 1% hingga 5% setiap bulan, yang dimasukkan terus ke dalam kad tersebut. Ini bermakna, anda akhirnya akan menggunakan minyak petronas (Petrol dan Diesel) secara percuma setiap hari. Biarpun anda menggunakan kad ini, namun anda masih boleh menggunakan kad Mesra Petronas selepas memasukkan kad ini. Ia bermakna anda mendapat dua ganjaran daripada Petronas. Bukankah ini menguntungkan anda?. Bayangkan jika semua pengguna kenderaan di kawasan anda menggunakan kad ini? Bukankah ganjaran yang lebih besar akan anda terima setiap hari, minggu dan bulan. Namun, anda hanya mendapat ganjaran rebate maksima RM10,000 sahaja sebulan dengan satu kad. Oleh itu, dapatkan lebih kad untuk keluarga anda yang mempunyai kenderaan untuk mendapat lebih ganjaran yang ditawarkan.

JOM SERTAI KAMI SEKARANG
REGISTER
KLIK DISINI

5 comments:

Semoga hari ini lebih baik dari semalam~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan link kamu ye. =)